Obchod

Prodej publikací, známek
a kolekce Baťa

Uhrazené objednávky odesíláme v úterý a ve čtvrtek. Při úhradě objednávky uveďte prosím její číslo jako variabilní symbol.

obchod - Nadace Baťa
skrolujte
instagram
facebook

Expedice Z101: Podpalubní deník

To nejlepší z cesty Expedice Z101 Afrikou v letech 2021-2024. Autorem publikace, ve které naleznete mimo jiné i baťovskou stopu, je publicista a projektový manažer Nadace Tomáše Bati Jakub Malovaný.

 149,00

32 skladem

Popis

Téměř čtyři roky vedl publicista Jakub Malovaný takzvaný Podpalubní deník, ve kterém poctivě a takřka na denní bázi mapoval cestu Expedice Z101 Afrikou, kam se dobrodruzi Tomáš Vaňourek a Linda Piknerová vydali po stopách legendární dvojice Jiří Hanzelka a Miroslav Zikmund. Průběžně vznikla celá řada kapitol a výběr těch nejzajímavějších právě nyní vychází uceleně, a to v nové publikaci „Expedice Z101: Podpalubní deník“.

„Dostává se vám do rukou ojedinělé dílo, které si od začátku kladlo za cíl jediné – mapovat cestu Expedice Z101 jinak. Zaznamenávat dění okolo Tomáše Vaňourka a Lindy Piknerové v Africe neotřele, svěže, s notnou dávkou humoru a nadhledu, možná dokonce i z odlišného úhlu pohledu,“ říká Jakub Malovaný, autor Podpalubního deníku, podle kterého je v nové publikaci skutečně výběr toho nejlepšího, respektive nejzajímavějšího, co Expedici Z101 v Africe potkalo.

Další informace

Velikost

XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL